Στο +6 οι Hibs στην Championship

Xάρη σε ένα γκολ του Kris Commons στο 14’, η Hibernian νίκησε 1-0 τη Dumbarton μέσα στο  Cheaper Insurance Direct Stadium κι εκμεταλλευόμενη τo 3-3  της Dundee Utd με την Queen of the South, απέκτησε αέρα 6 βαθμών στην κορυφή της Championship.
Ο Kris Commons σημείωσε με βολίδα στο 14’ το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση, στο ματς που φαίνεται να είναι το τελευταίο του με τη φανέλα της Hibernian, μιας κι αύριο λήγει ο δανεισμός του από τη Celtic.
Oι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες, με τον keeper των Hibs, Ross Laidlaw, να πέφτει στα πόδια του Lewis Vaughan σε μία από αυτές, ενώ ο αρχηγός των φιλοξενούμενων, David Gray, σε μια άλλη φάση έδιωξε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή. Οι Sons δεν τα κατάφεραν, γνώρισαν δεύτερη σερί ήττα κι είδαν την προτελευταία Ayr Utd να τους πλησιάζει στον πόντο.

DUMBARTON: Martin, Docherty, Buchanan, Carswell (Lang 69), Fleming, Thomson (Nade 69), Harvie, Barr, Smith, Stirling, Vaughan.
HIBERNIAN: Laidlaw, Gray, Fontaine, Bartley, Fyvie, Commons (Forster 81), Stevenson, Boyle, McGregor, Humphrey (McGinn 70), Cummings (Holt 70).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.