8 ματς χωρίς ήττα η Dunfermline, 1-1 με St Mirren

Η Dunfermline μπορεί να μην κράτησε το προβάδισμα κόντρα στη St Mirren, στο East End Park, έφτασε όμως τα 8 ματς χωρίς ήττα στην Championship και βρέθηκε στην 5η θέση.
Η απροσεξία του Gary MacKenzie οδήγησε σε ένα πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Kallum Higghinbotham στο 37’ με τους Pars να πηγαίνουν με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Η St Mirren όμως ισοφάρισε με το ξεκίνημα του β’ μέρους με τον MacKenzie να διορθώνει το λάθος του καθώς ήταν αυτός που με κεφαλιά έκανε το 1-1. Kαλύτεροι οι γηπεδούχοι, έχασαν πολλές ευκαιρίες με τους Michael Moffat και Nicky Clark, με το βετεράνο goalkeeper της St Mirren, Jamie Langfield, να κάνει σωρεία αποκρούσεων. Οι Saints πάντως θα μπορούσαν να …κλέψουν τη νίκη με τον Lewis Morgan να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο τέλος. Η St Mirren παρέμεινε στο βυθό της βαθμολογίας, 7 πόντους πίσω από την προτελευταία Ayr Utd.

DUNFERMLINE: Murdoch, Talbot, Ashcroft, Fordyce, Geggan, McMullan (Cardle 89), Herron, Wedderburn, Higginbotham, Clark, Moffat.
ST MIRREN: Langfield, Naismith, Irvine, Webster (Baird 45), MacKenzie, Quinn (Morgan 58), Storie, Mallan, Loy, McAllister (Magennis 74), Sutton.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.