Ανατροπή στο 90’ για Kille, 3-2 τη Ross County

Mε γκολ του Sean Longstaff στο 90’ η Kilmarnock νίκησε 3-2 τη Ross County σε ένα ματς με συνεχείς ανατροπές.
Η Kilmarock προηγήθηκε στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, με τον βετεράνο επιθετικό Kris Boyd, όμως οι Staggies γύρισαν το ματς μέσα σε 4 λεπτά πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο. Ο Christopher Routis ισοφάρισε στο 7’ σημειώνοντας το τρίτο του γκολ στα δύο τελευταία ματς, για να γίνει το 1-2 στο 11’. Χαμός στην περιοχή της Killie, μετά από κεφαλιά που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, για να πεταχθεί Alex Schalk και να τη στείλει στα δίχτυα, σημειώνοντας κι αυτός το τρίτο του γκολ στα δύο τελευταία ματς των Highlanders. H Killie πίεσε πολύ στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 61’  με γκολ του Gary Dicker, για να πάρει τη νίκη στο 90’ με πλασέ του Sean Longstaff. Ήταν η πρώτη νίκη της Kilmarnock μετά από 6 ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με την Killie να ισοβαθμεί με την 6η Partick Thistle, πιάνοντας και τη Ross County στη βαθμολογία.

KILMARNOCK: Woodman, Smith, Osborne (Wilson 33), McKenzie, Dicker, K Boyd (Tyson 82), Longstaff, Ajer, Taylor, Roberts (Jones 54), Hendrie.
ROSS COUNTY: Fox, Routis (Curran 62), Dow (Gardyne 65), Quinn, Chow, Schalk (O'Brien 53), Woods, Boyce, Fraser, McEveley, Van der Weg.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.