Aπόλυτο αφεντικό στη Celtic o Rodgers

H Celtic είναι στο Dubai από την Παρασκευή, για να προετοιμαστεί στη διάρκεια της χειμερινής διακοπής του πρωταθλήματος κι ο Brendan Rodgers αποκάλυψε ότι του έχει δοθεί ελευθερία από τους Dermot Desmond και Peter Lawwell να διαχειριστεί όπως θέλει το σύλλογο.
Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα κι από τις πρόσφατες αποφάσεις του, αφού απέρριψε κάθε πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων λιρών για τον Moussa Dembele (η πρώτη του μεταγραφή που κόστισε μόλις 500.000 λίρες), ενώ αρνήθηκε να δώσει φιλικό η Celtic στο Dubai, παρότι θα της εξασφάλιζε ένα επταψήφιο ποσό.
«Μου δόθηκε η ελευθερία από το καλοκαίρι που ήρθα -και γι αυτό αξίζουν τα εύσημα στους υπέυθυνους του συλλόγου- να δώ το πρόγραμμα και να πράξω όπως θέλω. Για να είμαστε τόσο πετυχημε΄νοι όσο θέλουμε έχουμε ξεχωρίσει αυτή τη χρονική περίοδο, ως φάση ανάκαμψης και προετοιμασίας» δήλωσε ο Rodgers προσθέτοντας: «Γι αυτό διάλεξα το Dubai γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα είχε ζέστη. Ο σύλλογος με έχει βοηθήσει σε ότι έχω ζητήσει, όλα πάνε βάσει σχεδίου.» Ο Rodgers κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος δεν είναι με τον μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριτών που βρήκε το καλοκαίρι, καθώς προτιμά να δουλεύει με λιγότερους παίκτες. Ήδη πάντως προστέθηκε ο Eboue στην ομάδα με τον προπονητή των Bhoys να τονίζει: «Προτιμώ ένα μικρό γκρουπ παικτών, θα δούμε τι θα κάνω, θέλω να έχω 16 ή 17 επαγγελματίες για νοιώσουν κι οι νεαροί παίκτες της ομάδας ότι θα πάρουν την ευκαιρία τους.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.