Βairns για τετράδα, 4-1 με ανατροπή τη Raith

Η Falkirk νίκησε 4-1 τη Raith Rovers, μέσα στο Starks Park και σταθεροποιήθηκε στην 4η θέση της Championship, αφήνοντας 5 βαθμούς πίσω της τους Rovers.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 9’ με τον Chris Johnston, για να ισοφαρίσει η Falkirk στο 15’ με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Myles Hippolyte από τα 28 μέτρα. Ο τραυματισμός του Ryan Stevenson αποδείχθηκε καθοριστικός σε βάρος των γηπεδούχων, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 25’ με βολίδα του Bob McHugh. Τα δύο γκολ του Craig Sibbald, το πρώτο στο 38’ και το δεύτερο στο 48’ (με τη μπάλα να αλλάζει πορεία σε πόδι αμυντικού), διαμόρφωσαν το τελικό 1-4 υπέρ της ομάδας του Peter Houston. Η Raith έφτασε τα 8 ματς χωρίς νίκη, παρέμεινε ωστόσο στην 5η θέση της βαθμολογίας.

RAITH ROVERS: Cuthbert, Thomson, McHattie (Stewart 58), Callachan, Benedictus, Johnston, B.Barr, Davidson, Thompson, Hardie, Stevenson (McManus 21).
FALKIRK: Rogers, Muirhead, Taiwo, Kerr, Baird (Shepherd 78), Sibbald, Hippolyte, Grant, McHugh, Gallacher, Watson (Gasparotto 82).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.