Albion Rovers-Celtic (preview)

Η Albion Rovers επέλεξε το γήπεδο της Airdrie, το Excelsior Stadium για να αυξήσει τις εισπράξεις από τα εισιτήρια, το παιχνίδι με τη Celtic είναι ήδη sold out, προσφέροντας ένα ικανοποιητικό κέρδος στην ομάδα του Coatbridge.
Δύσκολη αποστολή σήμερα για τους Wee Rovers που μερικά χρόνια πριν παραλίγο να αποκλείσουν τους Rangers στο Ibrox ενώ είχαν αποκλείσει τη Motherwell κάποτε. Φέτος έχουν ήδη κάνει την έκπληξη αποκλείοντας την Queen Of The South, όμως η Celtic δείχνει ασταμάτητη από οποιαδήποτε ομάδα στη Σκωτία, πόσο μάλλον από κάποια που προέρχεται από τη League One. Στην 7η θέση της συγκεκριμένης κατηγορίας οι Rovers, έρχονται από δύο σερί νίκες κι ο παίκτης-προπονητής τους, Darren Young θα έχει στη διάθεση του τους Kevin McCann και Ross Stewart που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.
Η Celtic είναι αήττητη στις εγχώριες διοργανώσεις και δείχνει ασταμάτητη, είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος αφήνοντας 19 βαθμούς πίσω τους Rangers, έχει ήδη κατακτήσει το League Cup και στοχεύει στο treble, όμως ο Brendan Rodgers κάθε άλλο παρά υποτιμά την ομάδα της League One, όπως τόνισε πρόσφατα. O αμυντικός Erik Sviatchenko είναι τιμωρημένος, ενώ ο Leigh Griffiths ταλαιπωρείται από έναν μικροτραυματισμό. Ο αριστερός μπακ Kieran Tierney είναι έτοιμος να παίξει για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του, όμως ο νεοπαοκτηθείς Kouassi Eboue δεν μπορεί να αγωνισθεί μιας κι η visa του δεν έχει φτάσει εγκαίρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.