Πρόκριση στα πέναλτι για την Ayr, 5-4 την Queen’s Park

Η Ayr Utd πήρε μια δραματική πρόκριση στα πέναλτι, επικρατώντας 5-4 της Queens Park μέσα στο Hampden Park και προκρίθηκε στον 5ο γύρο του κυπέλλου Σκωτίας, όπου θα υποδεχθεί το νικητή της αναμέτρησης Stirling Albion-Clyde.
2-2 το αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια, με την Ayr να βρίσκεται δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά και να μην μπορεί να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 7’ της παράτασης.
Oι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 4’ με γκολ του Paul Woods, για να ισοφαρίσει η Ayr στο 26’ με τον Craig Moore. Οι Spiders όμως ξαναπήραν το προβάδισμα στο 32’ με τον Bryan Wharton και το κράτησαν μέχρι το 83’ όταν η κεφαλιά του Conrad Balatoni έκανε το 2-2 για την Ayr. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και στο 97’ η Queens Park έμεινε με 10 παίκτες όταν ο Sean Burns αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι άντεξαν παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο και το ματς κρίθηκε στα πέναλτι, με τον goalkeeper των Honest Men, Greg Fleming να πιάνει το πέναλτι του Greg Fotheringham στέλνοντας την Ayr στην επόμενη φάση του κυπέλλου Σκωτίας.

QUEEN'S PARK: Muir, Wharton, McGeever, Cummins, Millen, Fotheringham, McKernon, Brady (McVey 74), Burns, Woods (Galt 81), E.MacPherson (Malone 69).
AYR UTD: Fleming, Devlin (Rose 120+1), Balatoni, Murphy, Boyle, Docherty, Crawford, Gilmour (Cairney 58), Donald (Forrest 71), Harkins, Moore (McGuffie 71).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.