Αφήνει Bitton ο Rodgers

Ο τεχνικός της Celtic, Brendan Rodgers, δήλωσε πως δεν θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του Nir Bitton, αν ο μέσος των Bhoys θέλει να φύγει. Ο Bitton έχει ξεκινήσει μόλις σε ένα παιχνίδι από τον Οκτώβριο για τη Celtic και όπως στην περίπτωση του Stefan Johansen, που παίζει στη Fulham, ο Rodgers καταλαβαίνει ότι οι παίκτες έχουν ανάγκη να παίζουν.
«Ξέρω ότι είναι μια σύντομη καριέρα, βλέπω τις προσφορές και τις εξετάζω. Ξέρει τις θέσεις και συχνά μου χτυπά την πόρτα ζητώντας να βελτιωθεί και να γίνει καλύτερος» είπε για τον Bitton o Rodgers, τονίζοντας: «Πάντα συζητώ με τους παίκτες, είχε μια τίμια συζήτηση και με τον Stefan Johansen κι αν ένας παίκτης θέλει να φύγει κι αυτό εξυπηρετεί και το σύλλογο, τότε έντάξει.»
Πολλοί θεώρησαν ότι ο ερχομός του Kouassi Eboue από την Krasnodar, περιορίζει αρκετά τις πιθανότητες του Bitton να βρεθεί στο βασικό σχήμα και δεν αποκλείεται ο μέσος από το Ισραήλ να αποχωρήσει από τη Celtic τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε. Σε αυτό έχει συμβάλλει και η μετατόπιση του Stuart Armstrong στον άξονα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα, μειώνοντας ακόμα περισσότερο τις ελπίδες του Bitton για μια θέση στο βασικό σχήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.