Που …ξεχειμωνιάζει η μεγάλη κατηγορία της Σκωτίας

Βρισκόμαστε ήδη στη χειμερινή διακοπή της σκωτσέζικης Premiership κι οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας δεν έχουν αγώνα, τουλάχιστον μέχρι τον τέταρτο γύρο του κυπέλλου Σκωτίας, τα παιχνίδια του οποίου θα διεξαχθούν στις 21 και 22 Ιανουαρίου.
Που ξεχειμωνιάζουν λοιπόν οι 12 ομάδες της μεγάλης κατηγορίας;
H πρωτοπόρος Celtic βρίσκεται από την Παρασκευή στο Dubai κι εκεί θα βρεθεί και η Aberdeen. Σε αντίθσεη με τους Bhoys που δεν θα δώσουν φιλικά, οι Dons έχουν κλείσει ένα παιχνίδι με την FC Bunyodkor του Uzbekistan.
Οι Rangers θα κάνουν μίνι-προετοιμασία στη Γερμανία και θα δώσουν φιλικό με την Red Bull Leipzig στην οποία αγωνίζεται ο διεθνής Σκωτσέζος, Oliver Burke, ενώ η Partick Thistle προτίμησε την Ισπανία και το La Manga Club όπου θα δώσει και φιλικό με την Βελγική Lokeren.
Η Kilmarnock προτίμησε τη βορειοανατολική Αγγλία και το Gateshead όπου θα δώσει φιλικά με την ομόνυμη ομάδα και την ομάδα κάτω των 23 της Newcastle, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας μένουν στη Σκωτία.
Ο τεχνικός της Dundee, Paul Hartley, σκέφτεται από τώρα το παιχνίδι κυπέλλου με τη St Mirren, ενώ ο τεχνικός της St Johnstone, Tommy Wright, δήλωσε ότι θα προτιμούσε ακόμα μεγαλύτερη τη χειμερινή διακοπή.
Η Motherwell προτιμά να προετοιμαστεί στη Σκωτία, όπως και οι δύο ομάδες των Highlands, η Ross County και Inverness.
Mεταγραφική ενίσχυση ετοιμάζουν Hearts και Hamilton μένοντας κι αυτές εντός Σκωτίας στη διάρκεια της χειμερινής διακοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.