Άφησε το Dubai η Celtic

Η προετοιμασία της Celtic στο Dubai ολοκληρώθηκε κι η τελευταία της προπόνηση χθες ήταν ανοικτή για το κοινό. Οι Bhoys έκαναν την προετοιμασία τους στο Zabeel Stadium, έδρα της Al-Wasl SC, με την οποία διατηρούν άριστες σχέσεις. Από την πρώτη μέρα τους στο Dubai έτυχαν ζεστής υποδοχής (και δεν αναφερόμαστε στις καιρικές συνθήκες),
κάνοντας μάλιστα και τον κλασικό χαιρετισμό των Αράβων (τρίψιμο της μύτης), με τον παλιό παίκτη της Al-Wasl, Obiad Bin Aeebr. Την Πέμπτη οι Bhoys ευχαρίστησαν τα Cheetahs (παρατσούκλο της Al-Wasl) για τη φιλοξενία τους με τον Brendan Rodgers να κάνει συμβολικό δώρο στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τηςAl-Wasl, Mohammed Al-Ameri και Majid Obaidullah τονίζοντας τη φιλία μεταξύ των δύο συλλόγων. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Celtic βρέθηκε στο Zabeel Stadium, είχε πάει και το 1986 για να αντιμετωπίσει τη Liverpool στο Dubai Champions Cup.
Η Celtic άφησε τη ζέστη και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για να επιστρέψει σήμερα στη Γλασκώβη και να προετοιμαστεί για το παιχνίδι κυπέλλου με την Albion Rovers στις 22 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.