Hearts-Raith Rovers (preview)

Στο Tynecastle η Hearts θα προσπαθήσει να τελειώσει τη δουλειά που άφησε την Κυριακή, όταν ισοφαρίστηκε στο 89’ από τη Raith, με το τελικό 1-1 πάντως να αδικεί τους Rovers, που έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη στις καθυστερήσεις.
Aν η Hearts επικρατήσει θα υποδεχθεί την κάτοχο του τροπαίου, Hibernian, στον επόμενο γύρο, στο μεγάλο ντέρμπι του Εδιμβούργο, κάτι που δίνει ένα έξτρα κίνητρο στους γηπεδούχους. O εξτρεμ Sam Nicholson, έχει πολλές πιθανότητες να αγωνισθεί για πρώτη φορά μετά από 3 μήνες, μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε τον Οκτώβριο στο γόνατο, αναμένεται να είναι στην αποστολή. Θα απουσιάσουν για ένα ακόμα παιχνίδι οι Arnaud Djoum και Faycal Rherras που έχουν υποχρεώσεις στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. H Ηearts πάντως μετρά μόλις μία νίκη σε 6 ματς, από τότε που έφυγε ο Robbie Neilson κι έκατσε ο Ian Cathro στον πάγκο.
Η Raith Rovers δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, με τον τεχνικό της, Gary Locke, να γνωρίζει καλά το Tynecastle αφού έχει φορέσει τη φανέλα της Hearts. Θετικό το 1-1 στο Starks Park την Κυριακή, όμως η Raith έφτασε τα 10 ματς χωρίς νίκη σε Championship και κύπελλο.
«Γνωρίζω πολύ καλά την ατμόσφαιρα στο Tynecastle, ήμουν εκεί αρκετές φορές» δήλωσε ο τεχνικός της Raith τονίζοντας: «Είναι εξαιρετικό μέρος να αγωνισθείς όταν τα πράγματα είναι υπερ σου, αλλά δύσκολο όταν είναι εναντίον σου. Πρέπει να πάμε με την ίδια πίστη που είχαμε την Κυριακή,  κι αν το κάνουμε έχουμε πιθανότητες νίκης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.