Mε Cummins oι Saints, 3-0 τη Hamilton

Xάρη σε δύο γκολ του Graham Cummins, μέσα σε 6 λεπτά,  η St Johnstone νίκησε 3-0 τη Hamilton κι έπιασε στη βαθμολογία την 4η Hearts που πηγαίνει αύριο στο Celtic Park.
H St Johnstone είχε 6 αλλαγές στην ενδεκάδα που έχασε 1-0 την Τετάρτη στο Celtic Park, με τους Blair Alston, Murray Davidson, Ricky Foster, Brian Easto, Steven MacLean και Graham Cummins, να παίρνουν τη θέση των David Wotherspoon, Chris Millar, Liam Craig, Keith Watson, Chris Kane και Tam Scobbie.
Αρκετές αλλαγές και για τη Hamilton στην ομάδα που νίκησε 1-0 την Kilmarnock στο κύπελλο πριν μια βδομάδα, με τους Dan Seaborne, Rakish Bingham και Craig Watson να ξεκινούν αντί των Michael Devlin, Massimo Donati και Eamonn Brophy.
Η Hamilton απείλησε με στημένες φάσεις χάρη στις τεχνικές αρετές του Ali Crawford σε ένα κακό πρώτο μέρος, με τον Crawford να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν βρέθηκε απέναντι στον keeper των γηπεδούχων αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο Graham Cummins έδωσε τη λύση για τους Saints σημειώνοντας δύο γκολ μέσα σε 6 λεπτά. Άνοιξε το σκορ στο 53’ με κεφαλιά κι έκανε το 2-0 στο 59’ με σουτ έξω από την περιοχή. Ο Murray Davidson με κεφαλιά στο 74’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τη St Johnstone, που έπιασε στη βαθμολογία την 4η Hearts. Η Ηamilton έφτασε τα 12 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα κι ισοβαθμεί πια με την ουραγό Inverness.
ST JOHNSTONE: Clark, Alston, Anderson, Davidson, MacLean (Craig 78), Swanson (Wotherspoon 82), Shaughnessy, Paton, Foster, Easton, Cummins
HAMILTON: Woods, Seaborne, Gillespie, Imrie, D'Acol, Redmond (Cunningham 90), Crawford, Bingham (Brophy 75), Watson, MacKinnon, McMann.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.