Επιστροφή Morris στη Dunfermline

Ο Callum Morris υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με τη Dunfermline, λίγες μετά την αποδέσμευση του από την Aberdeen την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
O 26χρονος αμυντικός επιστρέφει στη Dunfermline στην οποία αγωνίσθηκε από το 2012 έως το 2014 συμπληρώνοντας 67 ματς με τους Pars. Στη συνέχεια είχε παίξει δύο σεζόν με τη Dundee Utd για να πάει στην Aberdeen όπου δεν κατάφερε να παίξει ούτε σε ένα ματς, κυρίως λόγω σοβαρού τραυματισμού στον Αχίλλειο τένοντα.
«Moυ δόθηκε η ευκαιρία να πάω στην Aberdee που προφανώς είναι ένας τεράστιος σύλλογος που παίζει στην Ευρώπη και διεκδικεί τρόπαια, όμως ο τραυματισμός μου δε με άφησε να αρπάξω την ευκαιρία» δήλωσεο Morris προσθέτοντας : «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μετανοιώνω δεν μπορούσα να αρνηθώ τέτοια ευκαιρία, τώρα ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις κι ελπίζω να μπω στην ομάδα της Dunfermline
O Morris παραδέχθηκε ότι αισθάνθηκε ένα deja vu όταν επέστρεψε στο East End Park και βρήκε παλιούς συμπαίκτες όπως τους Joe Cardle και Andy Geggan αλλά και τον υπέυθυνογια τις εμφανίσεις, Mo Hutton.
Αναμένεται να κάνει το δεύτερο ντεμπούτο του για τη St Mirren το Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.