Η Queens βυθίζει τους Buddies

Η Queen of the South νίκησε 3-0 τη St Mirren μέσα στο Paisley, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο τους ουραγούς Buddies.
Σε ένα ματς που η νίκη ήταν μονόδρομος, η St Mirren έχασε 3-0 από μια ομάδα που μετρούσε 13 ματς χωρίς νίκη! Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με τους John Sutton, Kyle McAllister, Rocco Quinn και Lewis Morgan, για να δεχτούν γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους από τον Stephen Dobbie.
Άτυχη η St Mirren έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά το σουτ του Kyle McAllister έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, με τον Jason Naismith να μην μπορεί να επωφεληθεί. Ο δανεικός από τη Celtic, Joe Thomson, έκανε το 0-2 στο 81’ σκοράροντας στο ντεμπούτο του, για να διαμορφωθεί το τελικό 0-3 στο 88’ με αυτογκόλ του Gary McKenzie. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Queen of the South από τον Οκτώβριο και πρώτη με τον Gary Naysmith στον πάγκο.
Η St Mirren έφτασε τα 4 ματς χωρίς νίκη και ο δεύτερος υποβιβασμός τα 3 τελευταία χρόνια δείχνει αναπόφευκτος.
ST MIRREN: Gallacher, Naismith, MacKenzie, Webster (Shankland 74), Irvine, Quinn, Magennis (Clarkson 59), Mallan, McAllister, Morgan, Sutton.
QUEEN OF THE SOUTH: Robinson, Hamill, Marshall, Dowie, Brownlie, Rankin, Dobbie (Lyle 84), Jacobs, Thomson, Thomas (Murray 89), Carmichael (Dykes 72).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.