Queen’s Park-Ayr Utd (preview)

Queens Park και Ayr Utd, μετά το 0-0 του Σαββάτου στο Somerset Park, συναντιούνται απόψε στο Hampden Park, με έπαθλο το εισιτήριο για τον 5ο γύρο του κυπέλλου Σκωτίας.
Οι ερασιτέχνες του Gus McPherson άγγιξαν την έκπληξη, ευελπιστούν ότι μπορούν την πετύχουν απόψε, αν και το Hampden Park δεν είναι καμία έδρα φόβητρο, κάθε άλλο. Η ικανότητα της Queens Park να αποφεύγει την ήττα (10 ισοπαλίες στα τελευταία 21 ματς της περσινής σεζόν) την έστειλε στα playoffs League Two, για να πάρει τελικά την άνοδο στη League One.
Kαι αυτή τη σεζόν όμως είναι δυσκολοκατάβλητη,μετρώντας μόλις μία ήττα στα 11 τελευταία παιχνίδια της (δύο από αυτά ήταν για το κύπελλο), ενώ έχουν κερδίσει και την Alloa που είναι 2η στη League One. Επίτευγμα αν αναλογιστεί κανείς ότι ο  top scorer της (με 6 γκολ) είναι αμυντικός  και μόνο δύο παίκτες της έχουν σημειώσει πάνω από δύο γκολ.
Η Ayr Utd μετρά 11 ματς χωρίς ήττα στην Championship κι είναι μόλις 7 βαθμούς πάνω από την ουραγό St Mirren. Zoρίζεται πολύ στο σκοράρισμα, το μόνο παιχνίδι της από το 10 τελευταία που είχε πάνω από 2 γκολ ήταν το εντυπωσιακό 4-4 με τη Dumbarton την Παραμονή των Χριστουγέννων. Αυτό ήταν και το μοναδικό από τα 15 τελευταία ματς που οι Honest Men σημείωσαν πάνω από ένα γκολ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.