Rodgers και Armstrong οι κορυφαίοι του Δεκεμβρίου

Η εντυπωσιακή πορεία της Celtic το Δεκέμβριο, ανέδειξε τον Brendan Rodgers ως τον προπονητή του μήνα στη Σκωτία, ενώ ο μέσος της ομάδας Stuart Armstrong αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης για τον ίδιο μήνα.
Η Celtic έδωσε 9 ματς το Δεκέμβριο, 8 στη Σκωτία (όλα νικηφόρα) κι ένα στο Champions League, όπου έφερε 1-1 με τη Manchestse City εκτός έδρας για το Champions League. Στα 9 αυτά ματς η Celtic σημείωσε 19 γκολ και δέχτηκε 7.
Το εντυπωσιακό σερί ξεκίνησε στις 3 Δεκεμβρίου με μια δραματική νίκη με 4-3 επί της Motherwell στο Fir Park, σε ένα ματς που βρέθηκε να χάνει 2-0 και 3-2. Ακολούθησαν η νίκη με 4-1 στο τοπινό ντέρμπι με την Partick Thistle και 3 εντός έδρας νίκες με Hamilton (1-0), Dundee (2-1) και Partick Thistle πάλι (1-0). Νίκη με 3-0 επί της Hamilton στο New Douglas Park την Παραμονή των Χριστουγέννων και νίκη με 2-0 στο Celtic Park στις 28 Δεκεμβρίου κόντρα στη Ross County. Η ομάδα του Brendan Rodgers τελείωσε το 2016 με νίκη με 2-1 μέσα στο IIbroχ επί των Rangers τη Hogmanay, χάρη στα γκολ των Moussa Dembele και Scott Sinclair.
Ο Stuart Armstrong, ήταν από τους κορυφαίους της Celtic σημειώνοντας 5 γκολ σε 8 ματς, ενώ έφτιαξε και το νικητήριο γκολ που σημείωσε ο Scott Sinclair στο ντέρμπι του Ibrox. Πέρα από τα γκολ η πληθωρική του παρουσία κι η ενέργεια του στο χώρο του κέντρου του έδωσαν δίκαια τον τίτλο του παίκτη του μήνα για το Δεκέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.