«Θρίλλερ» στο Tannadice

H Queen of the South προηγήθηκε 3-1 μέσα στο Tannadice, αλλά η Dundee Utd κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 στο 89’, αποφεύγοντας μια ήττα-σοκ. Έμεινε όμως 6 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Hibernian.

Η Dundee Utd προηγήθηκε μόλις στο 4’ με τον Simon Murray όμως η Queens ισοφάρισε στο 28’ με τον Stephen Dobbie να πετυχαίνει το 18ο φετινό του γκολ και γύρισε το ματς στο 53’ με γκολ του -δανεικού από τη Celtic- Joe Thomson. Nωρίτερα η United είχε μεγάλη ευκαιρία να ξαναπάρει το προβάδισμα όταν ο goalkeeper της Queens, Lee Robinson, σταμάτησε τον Tony Andreu, με τη μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι μετά την απόκρουση του.
Στο 65’ μια ασύλληπτη βολίδα του Don Thomas έκανε το 1-3 για τους φιλοξενούμενους. O Scott Fraser μείωσε στο 77’ για τη United και χρειάστηκε να σκοράρει ξανά ο Simon Murray στο 89’ για να αποφύγει η Dundee Utd την πρώτη ήττα στην έδρα της. Έμεινε όμως για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη κι είδε τη Hibernian να αποκτά απόσταση 6 βαθμών. Η Queens έφτασε το τρίτο ματς χωρίς ήττα, δείχνοντας ότι οι πρόσφατες μεταγραφές την έχουν βοηθήσει πολύ.

DUNDEE UNITED: Bell, Dixon, Edjenguele, Durnan, Toshney, Flood, Murdoch (Telfer 77), Fraser, Andreu (Obadeyi 60), Mikkelsen (Spittal 70), Murray.
QUEEN OF THE SOUTH: Robinson, Marshall, Dowie, Brownlie, Rankin, Jacobs, Thomson, Mercer, Carmichael (Dykes 80), Thomas, Dobbie (Hamill 88).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.