Dundee-Rangers (preview)

Από σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα έρχεται η Dundee που μετρά 3 ματς χωρίς νίκη κι αν επικρατήσει σήμερα μπαίνει στην πρώτη εξάδα. Ο Paul Hartley περιμένει μέχρι ττην τελευταία στιγμή τους Julen Etxabeguren και Kostadin Gadzhalov με τον James McPake να είναι καιρό τώρα εκτός μάχης.
Οι Rangers συνεχίζουν με τον Graeme Murty να εκτελεί χρέη υπηρεσιακού τεχνικού και να ευελπιστεί ότι θα έχει στη διάθεση τον αρχηγό της ομάδας, Lee Wallace. Ο Josh Windass έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αστράγαλο κι αναμένεται να είναι στα χαφ, δύο άλλοι μέσοι όμως, οι Jordan Rossiter και Niko Kranjcar παραμένουν εκτός μάχης. Τελευταία νίκη της Dundee επί των Rangers στο πρωτάθλημα ήταν το 1992, με τους Gers να μετρούν 14 νίκες και 2 ισοπαλίες στις 16 τελευταίες συναντήσεις με τη Dundee.
Tη σεζόν που διανύουμε και τις δύο φορές που αντιμετώπισαν τους Dark Blues, 2-1 στο Dens Park και 1-0 στο Ibrox, με τον να σκοράρει και στα δύο ματς, σε αυτό του Ibrox μάλιστα πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στις καθυστερήσεις. Η Dundee είναι αήττητη στα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, τελευταία της ήττα στο Dens Park, ήταν τον Οκτώβριο με 2-0 από την Partick Τhistle.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.