Hamilton-Kilmarnock (preview)

Η Hamilton πήρε μεγάλη νίκη (την πρώτη της μετά από 12 ματς στο πρωτάθλημα) με 3-0 στην αναμέτρηση ουραγών με την Inverness, όμως στο ματς αυτό χτύπησε στον αστράγαλο ο πολύτιμος μέσος Ali Crawford και μπορεί να μείνει μέχρι και δύο βδομάδες εκτός αγώνων. Ο νεοαποκτηθείς Γιάννης Σκόνδρας δεν είναι ακόμα έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, ενώ παραμένουν τραυματίες οι Γιώργος Σαρρής, Gramoz Kurtaj, Greg Docherty, Jesus Garcia Tena και Darren Lyon.
H Kilmarnock έρχεται από νίκη με 3-2 επί της Ross County, είχε ρεπό μεσοβδόμαδα, φτάνοντας τα δύο ματς χωρίς ήττα και θα έχει στη διάθεση της τους νεοαποκτηθέντες, Conor Sammon και Josh Umerah, αλλά και τον αμυντικό Scott Boyd που δεν είχε παίξει στο ματς με τη Ross County όντας δανεικός από τους Staggies, για να κάνει μόνιμη τη μεταγραφή του μερικές μέρες αργότερα. Οι Dapo Kayode, Greg Kiltie και Miles Addison παραμένουν εκτός μάχης.
Η Hamilton απέκλεισε την Kilmarnock από το κύπελλο Σκωτίας, επικρατώντας 1-0 στο Rugby Park, είχε φέρει 0-0 στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα, ενώ έχασε 2-1 στην έδρα της, στις 3 μεχρι τώρα αναμετρήσεις των δύο ομάδων αυτή τη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.