Inverness CT-Dundee (preview)

Η Inverness παραμένει στο βυθό της βαθμολογίας μετά την ήττα της από τη Ηamilton, φτάνοντας τα 12 ματς χωρίς νίκη κι αναμένεται να έχει στη διάθεση της τον Billy McKay, ενώ μπορεί να κάνει και το ντεμπούτο του ο αμυντικός, Jamie McCart που ήρθε ως δανεικός από τη Celtic. Ο Billy King όμως έχει χτυπήσει, ενώ παραμένουν τραυματίες οι Josh Meekings, Lewis Horner και Kevin McNaughton.
Η Dundee έρχεται από δύο ήττες με 3-0 από τις Aberdeen και St Johnstone, ενώ έχει χάσει και τα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Θα έχει όμως στη διάθεση της τους αμυντικούς Kevin Holt και Darren O'Dea με τον πρώτο να επιστρέφει από τραυματισμό και τον δεύτερο να έχει εκτίσει την ποινή του.
Διαθέσιμος ο πρώτην επιθετικός της Motherwell, Henrik Ojama, που ήρθε με τη μορφή δανεισμού από την Go Ahead Eagles. Ο μέσος Marc Klok, που είχε περάσει και από τη Ross County, αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Oldham και δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του με τους Dark Blues. Στις συναντήσεις των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν η κάθε μία έχει νικήσει στην έδρα της, η Dundee 2-1 κι η Inverness 3-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.