Nα διαψεύσουν τον προπονητή τους θέλουν οι Hibs

Η Hibernian υποδέχεται απόψε τη Hearts στον επαναληπτικό του κυπέλλου Σκωτίας κι ο μέσος της, John McGinn, δηλώνει ότι η ομάδα του θέλει να …διαψεύσει τον προπονητής της. Ο Neil Lennon ήταν έξαλλος μετά το 1-1 των Hibs στην έδρα της Raith τονίζοντας ότι οι παίκτες του δεν έπαιξαν καθόλου και υποτίμησαν τον αντίπαλο περιμένοντας το αποψινό παιχνίδι.
«Αναφέρθηκε και σε μένα, γιατί ξέρει ότι μπορώ να κάνω περισσότερα» δήλωσε ο McGinn σημειώνοντας: «Eγώ, ο Jase (Cummings), ο Fraser (Fyvie), μπορούμε περισσότερα γι αυτό αναφέρθηκε σε εμάς, ο προπονητής είναι ο πρώτος που μας εκθειάζει όταν παίζουμε καλά, γι αυτό φωνάζει για τα αρνητικά. Πρέπει να γυρίσουμε την κατάσταση και να τον διαψεύσουμε.»
Το πρώτο ματς στο Tynecastle ήταν πολύ κακό, έληξε 0-0 και πολλοί το απέδωσαν στον κακό αγωνιστικό χώρο. «Όλοι όσοι είδαν το ματς, όπως κι εγώ που έβλεπα τη μπάλα να περνάει από πάνω στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είδαν ότι ήταν ένα κακό ματς. Απόψε θα είναι καλύτερο, ο αγωνιστικός χώρος του Easter Road είναι καλύτερος, αλλά οφείλουμε να σεβαστούμε τη Hearts που είναι τεχνική ομάδα και θα επωφεληθεί και αυτή» τόνισε ο 22χρονος μέσος της Hibernian.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.