Partick Thistle-Hearts (preview)

H Partick Τhistle βρίσκεται ένα βαθμό μακριά από την πρώτη εξάδα, μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Hamilton (είχε βρεθεί προσωρινά στην 6η θέση), που ήταν και η πρώτη μετά 4 ματς χωρίς γκολ για τους Jags στο πρωτάθλημα. Είχε προηγηθεί όμως η μεγάλη νίκη στο κύπελλο επί της St Johnstone που έφερε την ομάδα της Γλασκώβης στα προημιτελικά. Επιστρέφει ο μέσος Christie Elliott, που εξέτισε ποινή δύο αγωνιστικών, ένας άλλος μέσος ο Sean Welsh θα μείνει 12 βδομάδων εκτός γηπέδων λόγω τραυματισμού, ενώ παραμένουν εκτός μάχης οι Ryan Scully, Stuart Bannigan και Gary Fraser.
Η Hearts προσπαθεί να συνέλθει από την ήττα-αποκλεισμό με 3-1 από τη Hibernian την Τετάρτη στο κύπελλο Σκωτίας, μετρώντας πια 3 ματς χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αμφίβολοι οι επιθετικοί Bjorn Johnsen και Rory Currie, παραμένουν εκτός μάχης οι Don Cowie και Prince Buaben, όπως και καιρό τώρα τραυματίες John Souttar και Callum Paterson.
Η Hearts είχε κερδίσει στο Firhill με 2-1, με γκολ του Tony Watt στις αρχές της σεζόν, ενώ το παιχνίδι των δύο ομάδων στο Εδιμβούργο είχε λήξει ισόπαλο 1-1 τον περασμένο Δεκέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.