St Johnstone-Kilmarnock (preview)

H St Johnstone μετρά 3 νίκες στα 4 τελευταία παιχνίδια της κι αν κερδίσει και σήμερα πλησιάζει στους 3 βαθμούς τους τρίτους Rangers, ενώ μπορεί να ξεπεράσει και την 4η Hearts που δοκιμάζεται στην έδρα της Partick Thistle. Θα αγωνισθεί όμως χωρίς τους τραυματίες Danny Swanson, Graham Cummins, Murray Davidson και Keith Watson, ενώ παραμένει ακόμα εκτός μάχης ο
Ally Gilchrist και θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Liam Craig. Επιστρέφει για τους Saints o Paul Paton που εξέτισε την ποινή του.
Τρία ματς χωρίς νίκη μετρά η Kilmarnock που έχασε την Kυριακή μέσα σε δύο λεπτά το ματς με την Aberdeen, στο ντεμπούτο του Lee McCulloch ως υπηρεσιακού τεχνικού. Ο McCulloch συνεχίζει στον πάγκο, χωρίς όμως να έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Dapo Kayode και Greg Kiltie.
Η Kilmarnock έχει κερδίσει στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στο McDiarmid Park, με πιο πρόσφατη το 1-0 στα μέσα Οκτωβρίου αυτή τη σεζόν. Έχασε όμως στην έδρα της με 1-0 από τους Saints τον Δεκέμβριο.
H Kilmarnock μετρά 3 νίκες στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη St Johnstone, δεν έχει κερδίσει όμως στα 8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.