Warburton: «Δεν έχουμε πρόβλημα στα μεγάλα ματς»

Οι Rangers έχασαν με το βαρύ 4-1 στο Εδιμβούργο κι υπάρχει έντονη αμφισβήτητη στον πρόωπο του Mark Warburton. Ο τεχνικός των Gers παραδέχτηκε ότι η ομάδα του έκανε πολύ κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο χαρακτίζοντας την ως «η χειρότερη που έχω δει τους 18 τελευταίους μήνες» δεν πιστεύει όμως ότι υπάρχει πρόβλημα στα μεγάλα ματς.
«Δε νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα στα μεγάλα παιχνίδια, δεν το βλέπω ως μεγάλο πρόβλημα» είπε ο Mark Warburton που είδε την ομάδα του πριν το 4-1 από τη Hearts, να έχει χάσει και τα 3 φετινά ματς εναντίον της Celtic, μεταξύ των οποίων ήταν και το βαρύ 5-1 στο Celtic Park, αλλά να έχει χάσει 2-0 από τη Hearts στο Εδιμβούργο και 2-1 στο Aberdeen.
«Στο Aberdeen κυριαρχήσαμε, έπρεπε να έχουμε κερδίσει, για το παιχνίδι στο Parkhead τα έχουμε πει, με τη Hearts είχαμε δύο κακές εμφανίσεις, αυτό είναι όλο» δήλωσε ο τεχνικός των Rangers τονίζοντας: «Δεν είμαστε ανήσυχοι όταν πηγαίνουμε σε αυτά τα γήπεδα, όχι, με τίποτα.»
Οι Rangers είναι στη 2η θέση, 25 βαθμούς πίσω από τη Celtic, με την Aberdeen να τους ακολουθεί στους δύο βαθμούς όμως οι Dons έχουν κι ένα ματς λιγότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.