Αγανακτισμένος με τη διαιτησία ο Wright

Ο τεχνικός της St Johnstone, Τοmmy Wright, έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία στη χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας του με τη Celtic, που βρήκε τους πρωταθλητές να επικρατούν 5-2, παρότι έχαν 2-1 στο ημίχρονο.
Οι Saints είχαν δεχτεί γκολ στο 5’, άντεξαν την πίεση και γύρισαν το ματς πηγαίνοντας με 2-1 στο ημίχρονο. Ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που δόθηκε σε βάρος του Keith Watson, έφερε την ισοφάριση, για να γίνει στο τέλος hat-trick από τον Moussa Dembele και να χάσουν με 5-2 οι Saints.
«Oι παίκτες μου έκαναν τη δουλειά τους, η Celtic έκανε τη δουλειά της, δυστυχώς οι διαιτητές δεν την έκαναν, έπρεπε να μας έχουν δοθεί δύο πέναλτι, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς» δήλωσε ο Wright αναφερόμενος σε μαρκαρίσματα που δέχθηκαν στην περιοχή οι Danny Swanson και Joe Shaughnessy. «Του Danny είναι πέναλτι, το έχω ξαναδεί, πίστευα ότι ήταν πέναλτι και τώρα είμαι σίγουρος, o Joe Shaughnessy γκρεμίστηκε όταν η μπάλα ήταν στον αέρα κι αυτό έπρεπε να δοθεί πέναλτι» είπε ο τεχνικός των Saints που αναφέρθηκε και στη φάση που καταλογίσθηκε το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Celtic.
«Το δικό τους πέναλτι, 100% δεν έπρεπε να δοθεί. Με τίποτα, δεν ήταν ποτέ πέναλτι, δεν μπορώ να καταλάβω πως το έδωσε. H Celtic μπορούσε να κερδίσει το ματς, 3-2, 4-2, χωρίς αυτή την απόφαση, έχουν τόσο ταλέντο κι έβαλαν μέσα και τον Dembele που κοστολογείται με 40 εκατ.λίρες» τόνισε ο αγανακτισμένος Wright.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.