Έμειναν στο 1-1, Dunfermline και Queens

Dunfermline και Queen of the South αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο East End Park, αποτέλεσμα που ικανοποιεί περισσότερο τους φιλοξενούμενους, αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά διατήρησαν στο τέλος τη διαφορά των 4 βαθμών από τους Pars.
Oι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με την ενδεκάδα που νίκησε 5-1 τη Dumbarton, αφού οι John Herron και Nat Wedderburn, που είχαν χτυπήσει σε εκείνο το ματς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Η μόνη διαφορά ήταν στον πάγκο των Pars, όπου καθόταν ο Cammy Gill ως αναπληρωματικός keeper αφού ο David Hutton είχε χτυπήσει.
Στην ενδεκάδα της Queens βρέθηκαν δύο πρώην παίκτες της Dunfermline, oι αμυντικοί Chris Higgins και Scott Mercer, που αποκτήθηκαν το Γενάρη από την East Fife, ενώ άλλοι δύο ήταν στον πάγκο, οι Andy Dowie και Derek Lyle.
Μετά από ένα ανιαρό πρώτο τέταρτο οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17’ με τον Michael Moffat, όμως η Queens ισοφάρισε με τον Joseph Thomson στο 28’.
Oι φιλοξενούμενοι έδειχναν πιο ζωηροί στο δεύτερο μέρος, κι είχαν δύο ευκαιρίες με τους Stephen Dobbie στο 57’ και John Rankin στο 71’ και στις δύο περιπτώσεις όμως ο keeper των Pars, Sean Murdoch, εξουδετέρωσε τον κίνδυνο. Η συνέχεια ανήκε στη Dunfermline με τον Nicky Clark να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι στο 75’ με σουτ έξω από την περιοχή και τον John Herron στο 77’ να φτάνει με κεφαλιά κοντά στο γκολ. Το 1-1 κρίνεται δίκαιο, με τη Dunfermline να μένει στο -4 από την Queen of the South, έχοντας όμως κι ένα ματς στο χέρι.
DUNFERMLINE: Murdoch, Geggan, Morris, Ashcroft, Talbot, Higginbotham (Cardle 63), Herron, Wedderburn, McMullan (Reilly 76), Moffat (Paton 76), Clark.
QUEEN OF THE SOUTH: Robinson, Hamill, Brownlie, Higgins, Mercer, Dykes (Hilson 83), Jacobs, Rankin, Thomson (Bell 88), Thomas, Dobbie (Lyle 83).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.