Στηρίζει Ambrose ο Neil Lennon

O Efe Ambrose πήγε για 93 μέρες, με τη μορφή έκτακτου δανεισμού στη Hibernian από τη Celtic, όπως αναμενόταν κι ο τεχνικός των Hibs, Neil Lennon, υπερασπίστηκε τον Νιγηριανό που έχει δεχτεί έντονη κριτική για τις γκέλες του στη Celtic και δεν υπολογίζεται από τους Bhoys.
«Eίναι ένας παίχτης που έχει παίξει Champions League κόντρα σε Barcelona και AC Milan, έχει κάνει doubles, έχει κερδίσει πρωταθλήματα, έχει πάρει το κύπελλο Εθνών Αφρικής» δήλωσε ο Lennon για τον παίκτη που είχε πάρει το 2012 στη Celtic.
«Ναι, έχει κάνει λάθη, αλλά έχω παίξει με παίκτες όπως ο Bobo Balde για παράδειγμα, που έχει κάνει κι αυτός λάθη σε υψηλό επίπεδο» συνέχισε ο τεχνικός των Hibs, σημειώνοντας για τον Νιγηριανό αμυντικό: «Eίναι λες κι έχουν διαγραφεί τα 4 προηγούμενα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας,είναι ένας δυνατός παίκτης, δεν θυμάμαι να έχει τραυματισθεί στα 4 χρόνια που ήμουν στη Celtic, είναι γρήγορος και διαβάζει καλά το παιχνίδι. Ξέρω ότι ήταν στα κάτω του στη Celtic, αλλά η ποιότητα δεν χάνεται και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.