Σαρρής: «Aν με χτυπάς με πρόθεση, χτυπάς την οικογένεια μου»

Οι Rangers υποδέχονται σήμερα τη Hamilton κι ο επιθετικός Joe Garner, που είχε κάνει hat-trick στο 6-0 επί των Accies στο ματς του κυπέλλου, ήταν τυχερός που δεν αποβλήθηκε, όταν έκανε ένα πολύ σκληρό φάουλ στον Dougie Imrie.
Ο αμυντικός των Accies, Γιώργος Σαρρής, είδε με τρόμο τη συγκεκριμένη φάση και προτρέπει τον Garner να ηρεμήσει, πριν τελειώσει την καριέρα κάποιου συναδέλφου του.
 «To τάκλιν στον Dougie ήταν για δύο κόκκινες όχι για μία» δήλωσε ο Σαρρής τονίζοντας: «Aν για παράδειγμα του είχε σπάσει το γόνατο πως θα κοιμόταν το βράδυ, ο καθένας πρέπει να σκέφτεται έτσι, αν χτυπήσεις κάποιον με κλωτσιά ή γροθιά και του κάνεις μεγάλη ζημιά πως θα μπορέσεις να ζεις με αυτό, είναι σα να τον σκοτώνεις. Αν δεν θες να σου συμβεί, δεν το κάνεις και σε άλλους. Παίζω για την οικογένεια μου, η σύζυγος μου είναι έγκυος, περιμένουμε το πρώτο μας παιδί μέρα με τη μέρα, γι αυτούς παίζω. Για τον πατέρα, τη μητέρα, τον αδελφό, τη γιαγιά μου, θέλω να τους βοηθήσω, αν κάποιος με χτυπήσει με πρόθεση είναι σα να χτυπά την οικογένεια μου. Όλοι πρέπει να σκέφτονται πριν κάνουν κάτι τέτοιο, δεν είναι λογικό να χτυπάς κάποιον χωρίς λόγο και το χτύπημα εκείνο στο Ibrox ήταν χωρίς λόγο.»
Ο Γιώργος Σαρρής θυμάται τον Pedro Caixinha από το πέρασμα του στον Παναθηναϊκό και πιστεύει ότι το σκωτσέζικο πρωτάθλημα θα είναι ένα πολιτισμικό σοκ για τον Πορτογάλο, δεν το φοβίζει πάντως η ενθουσιώδης ατμόσφαιρα που αναμένεται να υπάρχει σήμερα στο Ibrox.
«Κάθε βδομάδα είναι και μια πρόκληση ένα μεγάλο, το είπα από την πρώτη στιγμή που ήρθα, δε με νοιάζει αν απίζω μπροστά σε 10.000 ή σε 100.000 κόσμο, πάμε στο Ibrox για να πάρουμε αποτέλεσμα, κάθε βδομάδα πρέπει να παίζουμε σα να αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα» είπε ο Σαρρής σημειώνοντας: «Πρέπει να πάρουμε βαθμούς από τις ομάδες που είναι στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας, όλοι είδαν όμως ότι παίξαμε καλά εναντίον ομάδαων όπως η Celtic και η Hearts κι έχουμε κερδίσει δύο φορές την Aberdeen  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.