Ζήτησε συγγνώμη για την ήττα ο Αυλωνίτης

Ο Τάσος Αυλωνίτης ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του στη Hearts, θεωρώντας εαυτόν υπεύθυνο για την ήττα της ομάδας του, με 2-0 στο Pittodrie το Σάββατο. To δεύτερο γκολ της Aberdeen ήρθε από λάθος γύρισμα του Έλληνα αμυντικού, που δέχτηκε πάσα του Τζιόλη, στον keeper του. Το γύρισμα του εξελίχθηκε σε πάσα στον Jonny Hayes της Aberdeen, που πέρασε στη συνέχεια τον goalkeeper Jack Hamilton πετυχαίνοντας το ευκολότερο γκολ της καριέρας του.
«Τη μεγαλύτερη ευθύνη για την ήττα την έχω εγώ, έκανα το λάθος στο δεύτερο γκολ και τότε τελειώσαν όλα, ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσουμε το 2-0» δήλωσε ο Έλληνας αμυντικός και συνέχισε: «Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, ούτε η πάσα ήταν καλή, είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που έκανα τέτοιο λάθος κι ένοιωσα παράξενα. Έχω μάθει να κοιτάω μπροστά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μαθαίνουμε από τα λάθη μας.»
Όλοι οι συμπαίκτες του παρηγόρησαν τον Αυλωνίτη, όπως δήλωσε ο ίδιος, τονίζοντας του ότι δεν φταίει αυτός για την ήττα, αυτός όμως βέβαιος ότι φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη. «Μου είπαν ότι δε φταίω εγώ, είχαμε ευκαιρίες κι αν τις αξιοποιούσαμε θα ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Τους είπα αυτό που λέω και τώρα, είναι δική μου η μεγαλύτερη ευθύνη κι έχω ανάγκη να απολογηθώ» δήλωσε ο 27χρονος αμυντικός που αποκάλυψε ότι του αρέσει η ομάδα και το Εδιμβούργο και θα ήθελε να μείνει, αυτό όμως θα φανεί στο μέλλον, καθώς δεν υπάρχουν ακόμα συζητήσεις για το συμβόλαιο του, που λήγει στο τέλος της σεζόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.