Hearts-Ross County (preview)

Η Hearts μετρά 4 ματς χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έρχεται από δύο σερί ήττες κι η γκρίνια επέστρεψε στο Tynecastle, με τον Ian Cathro να τονίζει ότι οι παίκτες του γνωρίζουν το μέγεθος και τις υποχρεώσεις του συλλόγου. Οι Bjorn Johnsen, Don Cowie, Jamie Walker και Aaron Hughes είναι αμφίβολοι για τους γηπεδούχους, ο Esmael Goncalves είναι τιμωρημένος, ενώ οι Prince Buaben, John Souttar και Callum Paterson παραμένουν εκτός μάχης.
Η Ross County έχασε δύσκολα 1-0 από την Aberdeen, μετρά όμως 4 ήττες και μία ισοπαλία στα 5 τελευταία ματς πρωταθλήματος (6 ματς συνολικά χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο) κι απέχει μόλις δύο βαθμούς από την ουραγό Inverness. O τεχνικός Jim McIntyre αναμένεται να έχει στη διάθεση του τους αμυντικούς Jay McEveley και Paul Quinn, όμως οι μέσοι Christopher Routis, Ian McShane και Chris Burke παραμένουν εκτός μάχης.
Οι Staggies έφεραν ισοπαλία στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις τους με τη Hearts, μεταξύ των οποίων είναι και οι δύο τη σεζόν που διανύουμε, 0-0 στο Tynecastle το Σεπτέμβριο και 2-2 στο Dingwall στις αρχές Δεκεμβρίου. Η Hearts είναι αήττητη στις 9 τελευταίες συναντήσεις της με τη Ross County.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.