Inverness CT-Ross County (preview)

To μεγάλο ντέρμπι των Highlands, είναι κι ένα «εξάποντο» παραμονής, αφού η ουραγός Inverness Caley Thistle είναι μόλις 4 βαθμούς πίσω από τη Ross County και θέλει τη νίκη που θα την φέρει στον πόντο από τους Staggies -και πιθανότατα- θα τη βγάλει από την τελευταία θέση, αφού την ίδια ώρα η Hamilton, που είναι ένα βαθμό πιο πάνω παίζει στο Ibrox.
Οι γηπεδούχοι μετρούν μόλις μία ήττα στα 5 τελευταία παιχνίδια τους και θα έχουν στην αποστολή τους Ross Draper και Carl Tremarco που εξέτισαν τις ποινές τους. 50-50 η συμμετοχή του Jake Mulraney με τους Aaron Doran, Josh Meekings και Lewis Horner να παραμένουν εκτός μάχης από τους γηπεδούχους.
Η Ross County μετρά 4 ήττες στα 6 τελευταία παιχνίδια της και πηγαίνει στο ντέρμπι χωρίς τους αμυντικούς Jay McEveley και Paul Quinn και τους μέσους  Ian McShane και Chris Burke, ενώ αναμένεται να λείψει και ο μέσος Tony Dingwall. Ο goalkeeper Scott Fox και ο Martin Woods είναι αμφίβολοι, όμως οι Andrew Davies και Alex Schalk ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς τους και θα είναι στην αποστολή.
Η Ross County έχει κερδίσει και τα δύο ντέρμπι τη φετινή σεζόν με 3-2, τον Αύγουστο στην έδρα της Inverness και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Dingwall.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.