Kilmarnock-Partick Thistle (preview)

Η Kilmarnock ρέφαρε την εντός έδρας ήττα της με 2-1 από τη Motherwell κερδίζοντας με το ίδιο σκορ τη Ross County στα Highlands κι απέχει μόλις δύο βαθμούς από την 6η Partick Thistle. Θα έχει στη διάθεση της τους μέσους Gary Dicker και Rory McKenzie που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ επιστρέφει και ο Greg Kiltie που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αμφίβολος ο αρχηγός της ομάδας, Stevie Smith, ενώ παραμένει εκτός μάχης ο Dapo Kayode.
Τέσσερα ματς χωρίς ήττα έφτασε η Partick Thistle που θα αν αποφύγει σήμερα την ήττα θα διατηρηθεί στην πρώτη εξάδα. Γρίφος η ενδεκάδα με τον αρχηγό, Abdul Osman και τον Steven Lawless να είναι αμφίβολοι όπως και αρκετοί από τους παίκτες των Jags. Εκτός αποστολής ο Danny Devine που χτύπησε την περασμένη βδομάδα, ενώ παραμένουν εκτός μάχης οι καιρό τώρα τραυματίες, Sean Welsh, Ryan Scully, Stuart Bannigan και Gary Fraser.
Και οι δύο φετινές συναντήσεις των δύο ομάδων έληξαν ισόπαλες, 2-2 στο Rugby Park (το γήπεδο που θα αναμετρηθούν και σήμερα) το Σεπτέμβριο και 0-0 στο Firhill την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.