Η Raith Rovers το «εξάποντο» 2-0 τη St Mirren

Χάρη σε δύο γκολ του Ryan Hardie στο 74’ και το 80’ η Raith Rovers πήρε την πρώτη της νίκη μετά από 17 ματς, αυξάνοντας τη διαφορά της από την ουραγό St Mirren στους 9 βαθμούς.
Η Raith είχε αυτή τη φορά ένα κανονικό τερματοφύλακα κάτω από το δοκάρια της, αφού ο Σλοβάκος, Pavol Penksa, που υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν, έκανε το ντεμπούτο του. Οι Rovers είχαν τον μέσο Ryan Stevenson κάτω από τα δοκάρια στην ήττα με 1-0 από την Ayr, αφού κι οι τρεις διαθέσιμοι keepers, Kevin Cuthbert, Aaron Lennox και Conor Brennan, είναι τραυματίες. Είχε και την κατοχή στο πρώτο μέρος, έκανε όμως στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου την πρώτη της ευκαιρία, όταν ο Declan McManus έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Ryan Hardie έδωσε τη λύση στο 74’, ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά και διπλασίασε τα τέρματα του στο 80’, σε μια φάση που πέρασε και τον keeper των Saints, Billy O'Brien. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 19χρονος φορ είχε δοθεί δανεικός στη St Mirren στην αρχή της σεζόν, μετρώντας 3 γκολ σε 16 ματς, ενώ τώρα είναι δανεικός στη Raith, αφού ανήκει στους RangersOι Rovers ανέβηκαν στην 7η θέση, πάνω από τη Dumbarton, για τη St Mirren η ήττα ήταν πισωγύρισμα, ειδικά μετά τις δύο σερί νίκες στην Championship. Mένουν ακόμα 10 ματς για να σώσουν την κατηγορία οι Buddies, όμως τα 5 από αυτά είναι εκτός έδρας κόντρα στις ομάδες που είναι στην πρώτη τετράδα.

RAITH ROVERS: Penksa, Thomson, Mvoto, Barr, Benedictus, Johnston, Davidson (Hardie 69), Callachan, Barr, Stewart (Matthews 20), McManus.
ST MIRREN: O'Brien, Δημητρίου (Loy 74), Mackenzie, Davis, Eckersley, Magennis (Todd 64), McGinn, Smith, Mallan, Morgan, Sutton.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.