Raith Rovers-St. Mirren (preview)

Η Raith Rovers υποδέχεται τη St. Mirren σε μια αναμέτρηση ουραγών, σε ένα κρίσιμο «εξάποντο» στην Championship, καθώς 6 βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες με τους ουραγούς Buddies να έχουν κι ένα ματς στο χέρι. Την περασμένη βδομάδα οι Rovers είχαν τον μέσο Ryan Stevenson κάτω από τα δοκάρια στην ήττα με 1-0 από την Ayr, αφού κι οι τρεις διαθέσιμοι keepers, Kevin Cuthbert, Aaron Lennox και Conor Brennan, ήταν τραυματίες. Η ομάδα από το Kirkcaldy δεν κατάφερε να αποκτήσει άλλον τερματοφύλακα πριν τον αγώνα κι ο Stevenson έκατσε κάτω από τα δοκάρια. O τεχνικός της ομάδας John Hughes επιβεβαίωσε ότι ο Conor Brennan θα μείνει 6 βδομάδες εκτός αγώνων, τονίζοντας ότι απόψε κάτω από τα δοκάρια της η Raith θα έχει έναν κανονικό keeper. Oι Rovers έφτασαν τα 17 ματς χωρίς νίκη, τα τρία από αυτά με τον Hughes στον πάγκο, με τον τεχνικό τους δηλώνει ότι η ομάδα του είναι στη μάχη της παραμονής κι όσο γρηγορότερα το καταλάβει τόσο το καλύτερο.
Η St. Mirren έρχεται από εξαιρετική εμφάνιση στο Celtic Park, όπου μπορεί να έχασε με 4-1 από τη Celtic, όμως ο τεχνικός των Bhoys, Brendan Rodgers, δήλωσε ότι οι Buddies είναι η καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει φέτος η Celtic στη Σκωτία.  Η St Mirren παραμένει όμως στο βυθό της βαθμολογίας, παρότι μετρά μόλις μία ήττα σε 8 ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ βρίσκεται και στον τελικό του Challenge Cup. Απέχει μόλις 5 βαθμούς από την προτελευταία Ayr, έχοντας κι ένα ματς στο χέρι κι απόψε έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά. Oι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές αυτή τη σεζόν, με την καθεμία να έχει νικήσει στην έδρα της, η Raith 3-1 στο Starks Park τον Αύγουρστο κι η St Mirren 1-0 στο Paisley το Δεκέμβριο.
Στις συναντήσεις τους στην έδρα της Raith οι γηπεδούχοι μετρούν 30 νίκες, η St Mirren 18 και 11 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.