Ο Ravanelli μεταξύ των 50 υποψήφιων για τον πάγκο της Motherwell

Η Μotherwell βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση προπονητή, μετά την απόλυση του Mark McGhee κι ήδη 50 υποψήφιοι έχουν στείλει τις αιτήσεις τους για τη δουλειά στον πάγκο των Steelmen. Μεταξύ των υποψηφίων είναι και το όνομα του Fabrizio Ravanelli, του παλιού παίκτη της Middlesbrough και της εθνικής Ιταλίας.
Mπορεί να φαντάζει παράξενο, όμως ο Ravanelli είχε ένα πέρασμα από το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο, ως παίκτης της Dundee τη σεζόν 2003-4.
Ως παίκτης το «Λευκό Φτερό» είχε πετύχει 31 γκολ σε μια σεζόν με τη Boro, κέρδισε το Champions League με τη Juventus, ενώ έχει επίσης αγωνισθεί με τις Marseille, Lazio και Derby. Η προπονητική του καριέρα όμως δεν έχει να παρουσιάσει κάτι αξιόλογο, αφού ο 48χρονος Ιταλός στη μοναδική του δουλειά στην Ajaccio της Γαλλίας, απολύθηκε μετά από 6 μήνες, με την ομάδα να είναι στις τελευταίες θέσεις της Ligue 1.
Ο Stephen Robinson πάντως τα πήγε μια χαρά στο πρώτο ματς ως υπηρεσιακός τεχνικός των Steelmen, με τη Motherwell να κερδίσει 2-1 μέσα στο Rugby Park την Kilmarnock.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.