Aberdeen-Rangers (preview)

Στο +12 από τους Rangers η Aberdeen, με νίκη ουσιαστικά σφραγίζει τη 2η θέση. Οι Donds μετρούν 15 νίκες στα 17 τελευταία παιχνίδια τους, έρχονται από 10 σερί νίκες στην έδρα τους και θα έχουν στη διάθεση τους τον επιθετικό, Jayden Stockley που εξέτισε την ποινή του. Ο Mark Reynolds παραμένει εκτός μάχης για τους Dons, με τον τεχνικό τους, Derek McInnes να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Η Aberdeen έχει σημειώσει 19 γκολ από στημένες φάσεις, όσα και και η Celtic, τα περισσότερα στη μεγάλη κατηγορία φέτος.
Οι Rangers είναι αήττητοι στα 4 ματς με τον Pedro Caixinha στον πάγκο, μετρούν όμως τρεις ισοπαλίες κι η ανάγκη νίκης είναι επιτακτική για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για τη 2η θέση. Ο full-back Lee Hodson επέστρεψε στις προπονήσεις κι αναμένεται να είναι στην αποστολή, παραμένουν όμως τραυματίες ο αριστερός μπακ Lee Wallace και οι αμυντικοί Clint Hill, Rob Kiernan και Philippe Senderos.
Στις συναντήσεις των δύο ομάδων αυτή τη σεζόν, η κάθε μία νίκησε 2-1 στην έδρα της, η Aberdeen το Σεπτέμβριο στο Pittodrie κι οι Rangers το Δεκέμβριο στο Ibrox.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.