Συγγνώμη Brown -μετά την καζούρα- σε Griffiths

Ο Leigh Griffiths επέστρεψε από τον τραυματισμό του στο 2-2 της Celtic με τη Ross County, έναν τραυματισμό που υπέστη 24 μέρες πριν στη νίκη της Σκωτίας με 1-0 επί της Σλοβενίας.
Ο 26χρονοε επιθετικός δέχτηκε μια γονατιά στην πλάτη από τον keeper των Σλοβένων, Jan Oblak, στο τέλος του πρώτου μέρους κι αναγκάστηκε να βγεί στο β’ ημίχρονο. Δεν ξανάπαιξε από τότε, μέχρι το Κυριακάτικο 2-2 ματς στα Highlands με τη Ross County κι όπως αποκάλυψε, είχε δεχτεί μεγάλη καζούρα από τον αρχηγό της Celtic, Scott Brown.
«Είχα υποστεί ένα μικρό κάταγμα στην πλάτη, δεν το ήξερα τότε κι ήθελα να παίξω στο δεύτερο ημίχρονο, είχα χάσει μερικές ευκαιρίες στο πρώτο (σ.σ.δύο δοκάρια) και δεν ήθελα να φήσω την ομάδα, δεν μπορούσα όμως να τρέξω και κατέρρευσα στο έδαφος» είπε ο Griffiths προσθέτοντας: «Ο Broony μου έκανε μεγάλη καζούρα, δεν είχε καταλάβει ότι ήταν κάτι σοβαρό κι ήθελε να συνεχίσω, όταν είδε όμως τα αποτελέσματα της ακτινογραφίας κι έμαθε για το κάταγμα στην πλάτη έμεινε έκπληκτος. Μου ζήτησε βέβαια συγγνώμη, ήταν πάντως ένας απίστευτος τραυματισμός κι ελπίζω να μην έχω άλλον μέχρι το τέλος της σεζόν.»
Η Σκωτία αντιμετωπίζει τον Ιούνιο την Αγγλία κι ο Griffiths ελπίζει ότι θα είναι σε κατάσταση να αγωνισθεί, ενώ μίλησε και για την προσπάθεια του να ξαναγίνει βασικός στη Celtic, με τον Moussa Dembele να έχει κλέψει φέτος την παράσταση στους Bhoys.
«Oι τραυματισμοί δεν με έχουν βοηθήσει καθόλου. Προσπάθησα να επιστρέψω γρήγορα κι έγινα χειρότερα, αυτό ήταν πολύ απογοητευτικό. Τώρα όμως νοιώθω καλά, έχουμε ένα τεράστιο ματς με την Αγγλία τον Ιούνιο κι ελπίζω ότι θα μπορέσω να παίξω. Δεν μπορώ να παραπονεθώ και για τη Celtic, όταν ένας επιθετικός σκοράρει συνεχώς κι είναι σε φόρμα πρέπει απλά να περιμένεις την ευκαιρία σου κι ο μεγάλος (σ.σ. Dembele) σκοράρει συνεχώς όλη τη σεζόν, η ομάδα είναι το πιο σημαντικό απ’όλα, όχι με μένα ή με τον καθένα ξεχωριστά. Θέλουμε το ίδιο, να κερδίσουμε τρόπαια, δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.