ΜcGregor: «Η πίεση είναι στην Aberdeen»

H Ηibernian δίνει το δυσκολότερο παιχνίδι της κόντρα στη φορμαρισμένη Aberdeen, όμως ο αρχηγός της, Darren McGregor, είναι βέβαιος ότι η ομάδα του μπορεί να αποκλείσει τους Dons στον σημερινό ημιτελικό του κυπέλλου.
«H Aberdeen είναι πολύ καλή στις στημένες φάσεις, το έχει αποδείξει, αλλά είμαστε καλοί στο ψηλό παιχνίδι κι αμυνόμαστε καλά στα στημένα» δήλωσε ο 31χρονος αρχηγός των Hibs, που ξέρει ότι θα έχει πολύ δουλειά στην άμυνα σήμερα.
«Τα εξτρεμ της Aberdeen είναι επίσης εξαιρετικά, έχουν τους Jonny Hayes και McGinn που είναι πολύ καλοί παίκτες, όμως κι εμείς έχουμε τους Dave Gray και Lewis Stevenson να αντιπαραθέσουμε στα άκρα της άμυνας» τόνισε ο McGregor που αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια και για τον Efe Ambrose που θα είναι δίπλα του στο κέντρο της άμυνας, θεωρόντας τον ως έναν πολύ αδικημένο παίκτη. Καταλήγοντας υποστήριξε ότι η πίεση είναι στην Aberdeen: «Ελικρινά πιστεύω ότι όλη η πίεση είναι σε αυτούς. Εμείς πήραμε πέρυσι το κύπελλο και φέτος εκπληρώσαμε ήδη το στόχο μας που είναι η άνοδος, κατακτώντας μάλιστα τον τίτλο στην Premiership. Ότι κι αν συμβεί είμαστε κερδισμένοι, αρκεί ακόμα κι αν χάσουμε, να τα έχουμε δώσει όλα. Πέρυσι πήραμε το κύπελλο, φέτος φτάσαμε στα ημιτελικά και κατακτήσαμε την Championship

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.