Hamilton-St Johnstone (preview)

Η Hamilton έρχεται από δύο βαριές ήττες με 4-0 από Hearts και Rangers, ενώ είχει γνωρίσει μια ακόμα βαρύτερη με 6-0 από τους Gers στο κύπελλο πριν από ένα μήνα κι είναι στο βυθό της βαθμολογίας, αφού υστερεί στο συντελεστή τερμάτων από την ισόβαθμή της Inverness. Mόλις μία νίκη στα τελευταία 6 ματς μετρούν οι Accies που θα έχουν ξανά στη διάθεση τους τον αρχηγό της ομάδας, Michael Devlin, αλλά και τους Alex D'Acol, Blair Adams και Jesus Garcia Tena. Παραμένουν εκτός μάχης οι Darren Lyon και Louis Longridge, αναμένεται όμως να επανέλθουν μέσα στη βδομάδα.
Η St Johnstone έρχεται από δύο σερί νίκες, είναι στην 4η θέση κι ο τεχνικός της, Tommy Wright, έχει δηλώσει ότι θα είναι ο δικός της …τίτλος να κρατηθεί στην τετράδα, σε ακόμα μια εξαιρετική σεζόν. Η συμμετοχή του αρχηγού Steven Anderson, του goalkeeper Zander Clark αλλά και του μέσου David Wotherspoon θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. O επιθετικός Steven MacLean αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής, εξαιτίας του πλαστικού τερέν, ενώ εκτός μάχης είναι  ο Keith Watson που εγχειρίστηκε στο γόνατο.
Παραμένουν εκτός μάχης οι καιρό τώρα τραυματίες, Ally Gilchrist και Chris Kane.
H Hamilton δεν έχει χάσει στα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, έχει κερδίσει όμως μόλις δύο από τις 12 τελευταίες συναντήσεις της με τη St Johnstone στο πρωτάθλημα.
Αήτηττοι στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις τους με τους Accies οι Saints, κέρδισαν 3-0 στην έδρα τους τη Hamilton τον Ιανουάριο, ενώ έφεραν 1-1 στο New Douglas Park το Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.