Με τη διαιτησία τα έβαλε πάλι ο Lennon

O τεχνικός της Hibernian, Neil Lennon, θεωρεί τη διαιτησία υπεύθυνη για την χθεσινή ισοπαλία της ομάδας του με τη Morton στο Greenock. O Lennon θεωρεί ότι ο διαιτητής Bobby Madden δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ομάδας του όταν στο σουτ του John McGinn η μπάλα φάνηκε να χτυπάς στο χέρι του Mark Russell.
«O Russell βάζει και τα δύο χέρια στη μπάλα, ήταν πολύ ξεκάθαρο κι οι μόνοι που δεν το είδαν ήταν οι διαιτητές» δήλωσε ο Lennon σημειώνοντας: «Θέλω να ξέρω ποιοι είναι κανονισμοί για το χέρι, ο διαιτητής είπε ότι δεν μπορούσε να το δώσει γιατί θα ήταν πολύ σκληρό.»
Η Hibernian ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 όταν έγινε η φάση και με το 2-0 θα είχε πάρει τη νίκη, σύμφωνα με το Lennon, με το ματς να λήγει τελικά 1-1.
«Δεν ξέρω τι να πω. Δεν μου αρέσει να τη λέω στους διαιτητές αλλά είμαι πολύ δυσαρεστημένος με την απόδοση του Bobby απόψε. Πιστεύω ότι πολλές αποφάσεις ήταν υπερ της Morton και σίγουρα η μεγάλη στιγμή ήταν το πέναλτι, με το οποίο θα μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0» κατέληξε ο τεχνικός των Hibs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.