Rangers-Motherwell (preview)

Mετά το εντυπωσιακό 7-0 της Aberdeen στο Dundee, οι Rangers βρέθηκαν 11 βαθμούς πίσω από τους δεύτερους Dons κι η νίκη σήμερα κόντρα στη Motherwell είναι μονόδρομος. Ο τεχνικός των Gers, Pedro Caixinha, βρέθηκε χθες στο Dens Park και σήμερα θα έχει στη διάθεση του τον αρχηγό της ομάδας,
Lee Wallace και τον μέσο Andy Halliday, που ξεπέρασαν τα προβλήματα τους, ενώ επιστρέφει και ο αμυντικός Rob Kiernan που εξέτισε την ποινή του. Θα λείψει ο full-back, James Tavernier, που είναι τιμωρημένος και ο μέσος Niko Kranjcar που δεν αναμένεται να παίξει ξανά τη σεζόν που διανύουμε, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του. Oι Gers νίκησαν 4-0 τη Hamilton στην πρεμιέρα του Caixinha στον πάγκο τους κι ευελπιστούν ότι ο Πορτογάλος θα κάνει το 2 στα 2 σήμερα στο Ibrox, απέναντι σε μια Motherwell, την οποία έχουν ήδη κερδίσει 4 φορές φέτος, σημειώνοντας από δύο γκολ σε κάθε ένα από αυτά τα ματς.
Νίκησαν 2-0 στο πρώτο τους ματς αυτή τη σεζόν για το League Cup στο Fir, 2-1 τον Οκτώβριο στο Ibrox για το πρωτάθλημα, ενώ πριν από δύο μήνες νίκησαν μέσα σε μια βδομάδα 2-1 στο κύπελλο στο Ibrox και 2-0 στο Fir Park για το πρωτάθλημα.
Η Motherwell έρχεται από 6 ήττες στα 7 τελευταία παιχνίδια της κι είναι μόλις 3 βαθμούς πάνω από τις ουραγούς Inverness και Hamilton.
Oι Steelemen ευελπιστούν ότι ο Stephen Pearson θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα είναι στο Ibrox, ο Βen Heneghan εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει, ενώ είναι διαθέσιμος και ο Zak Jules που συνήλθε από τη διάσειση. Παραμένουν εκτός μάχης οι αμυντικοί Stephen McManus και Richard Tait για μια Motherwell που έχει κερδίσει μόλις μια φορά στο Ibrox τις τελευταίες 20 σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.