Kilmarnock-Ross County (preview)

Αδιάφορο βαθμολογικά, η κατάκτηση της 7ης θέσης το μόνο κίνητρο, σημαντικό πάντως γιατί συνοδεύεται και από χρηματικό bonus, υπερπολύτιμo για τις συγκεκριμένες ομάδες. Οι Luke Hendrie (full back δανεικός από τη Burnley)και Sean Longstaff (μέσος, δανεικός από τη Newcastle) είναι αμφίβολοι για την ομάδα του Lee McCulloch που βρίσκεται σε συζητήσεις με την Killie για να του δοθεί μόνιμα η τεχνική ηγεσία της ομάδας. Με νίκη η Kilmarnock τερματίζει αυτή στην 7η θέση, αφού είναι τώρα δύο βαθμούς πίσω από τη Ross County.
Oι Staggies αντιμετωπίζουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα μετά τη δραματική τους νίκη με 3-2 επί της Hamilton την Τρίτη. Οι μέσοι Michael Gardyne και Martin Woods χτύπησαν στο ματς με τους Accies κι είναι εξαιρετικά αμφίβολοι, ενώ παραμένουν εκτός μάχης οι Ryan Dow, Andrew Davies, Paul Quinn, Jay McEveley, Chris Burke και Tony Dingwall. Ο Ian McShane έχει κάποιες πιθανότητες να παίξει για πρώτη φορά μετά το Δεκέμβριο, μιας και φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Οι Staggies έχουν πετύχει δύο ή περισσότερα γκολ στα 6 τελευταία παιχνίδια τους στην έδρα της Kilmarnock, ενώ ο top scorer της ομάδας, Liam Boyce, έχει σημειώσει 5 γκολ στα 6 τελευταία ματς κόντρα στην Killie. O Kris Boyd της Kilmarnock έχει σκοράρει σε όσα ματ πρωταθλήματος έπαιξε κόντρα στην County το 2017.
Στις τρεις αναμετρήσεις των δύο ομάδων αυτή τη σεζόν η Kilmarnock έχει δύο νίκες, στην έδρα της με 3-2 το Γενάρη και στα Highlands με 2-1 τον Μάρτιο και μία νίκη η County στην έδρα της με 2-0 τον Αύγουστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.