Aνανέωσαν δύο στη Morton

Οι Jamie McGowan και Ben Armour ανανέωσαν τα συμβόλαια τους με τη Morton, με την ομάδα του Greenock να δίνει μεγάλη βάση και στα νέα παιδιά. Ο 20χρονος goalkeeper, McGowan πήγε στηςν ακαδημία της Morton από τη St Mirren το 2014 κι έκανε το ντεμπούτο του το Νοέμβριο του 2014 κόντρα στη Stenhousemuir. Η τέταρτη και πιο πρόσφατη εμφάνιση του στην πρώτη ομάδα ήταν στο 1-1 με τη Dundee Utd πριν από μια βδομάδα κόντρα στη Dundee Utd,
Μπαίνοντας στα τελευταία 21 λεπτά στη θέση του Bryn Halliwell. Θα είναι στο Cappielow μέχρι τις 10 Ιουνίου του 2018, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.
Ο 19χρονος επιθετικός Ben Armour υπέγραψε εξάμηνη ανανέωση του συμβολαίου του που τον κρατά στο Greenock μέχρι την 1η Ιανουαρίου του 2018.
Nineteen-year-old striker Ben, meanwhile, has been handed his first professional deal, signing a six-month extension to tie him to the Ton until 1 January 2018.
Έκανε το ντεμπούτο του στις 29 Απριλίου κόντρα στη Dunfermline Athletic φέτος.
Τα συμβόλαια και των δύο θα έληγαν το καλοκαίρι κι η Morton έσπευσε να τα ανανεώσει εγκαίρως, δείχνοντας πόσο υπολογίζει στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.