Πανηγυρίζει η Aberdeen τον τίτλο της … Feyenoord

Η Feyenoord αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ολλανδίας, που σημαίνει ότι η Aberdeen περνάει χωρίς αγώνα τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Οι Dons ωφελούνται πολύ από την κατάκτηση τίτλου της Feyennort, αφού θα ξεκινήσουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις δύο βδομάδες αργότερα απ’ότι αναμενόταν, στις 13 Ιουλίου. Με τον Ajax να τερματίζει στη 2η θέση του πρωταθλήματος και να έχει και τον τελικό του Europa League κόντρα στη Manchester United (με τη νικήτρια να παίζει στο Champions League του χρόνου), η Σκωτία που είναι στην 25η θέση στη βαθμολογία της UEFA, ανεβαίνει μια θέση κι η πρώτη ομάδα που βγάζει στο Europa, η Aberdeen, ξακινά από τον δεύτερο προκριματικό γύρο τις υποχρεώσεις της.
Εξαιρετικά νέα για τους Dons, που τις 3 τελευταίες σεζόν έπαιζαν από τον πρώτο προκριματικό γύρο, με τη σεζόν τους να κρατά 11 μήνες. Τώρα όχι μόνο θα ξεκινήσουν από τον δεύτερο προκριματικό, αλλά θα μπούν και σε γκρουπ ισχυρών στην πρώτη κλήρωση, αποφεύγοντας αρκετούς δύσκολους αντιπάλους.
Οι οπαδοί της Feyenoort έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν τον πρώτο τους τίτλο μετά από 18 χρόνια στην Ολλανδία, κι οι φίλοι των Dons έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.