Άτυχοι Accies, έχασαν 3-2 στo 91’

H Hamilton τα έδωσε όλα, είχε δύο δοκάρια, αλλά δέχτηκε ένα γκολ στο 91’, έχασε 3-2 και στην καλύτερη περίπτωση θα δώσει play-off παραμονής, αφού απέχει4 βαθμούς από την ουραγό Inverness που έχει ακόμα δύο ματς (το πρώτο αύριο στο Dundee) να δώσει.
Η Ross County είχε πέντε αλλαγές στην ομάδα που έφερε 1-1 στο Dundee, με τους Reghan Tumilty, Kenny van der Weg, Jonathan Franks, Christopher Routis και Alex Schalk να παίρνουν τη θέση των Andrew Davies, Ryan Dow (οι δύο παίκτες χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν από τραυματισμούς στο γόνατο), Craig Curran, Martin Woods και Jim O'Brien.
Πέντε αλλαγές και για τους Accies του Martin Canning με τους Alex Gogic, Rakish Bingham, Louis Longridge, Massimo Donalti και Scott McMann να παίρνουν τη θέση των Σαρρή, Michael Devlin, Grant Gillespie, Alex D'Acol και Danny Redmond.
Οι 4.871 θεατές (που μπήκαν δωρεάν στο γήπεδο, όπως είχε ανακοινώσει καιρό τώρα η County για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της), παρακολούθησαν μια συναρπαστική αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 3’ με τον Michael Gardyne και τους Accies να φέρνουν το ματς στα ίσα στο 26’ με τον Rakish Bingham, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ali Crawford.
Η Hamilton ανέβηκε στη συνέχεια κι έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, όμως ο keeper της County, Scott Fox, σταμάτησε τον Darian MacKinnon και στάθηκε τυχερός στη συνέχεια όταν στο σουτ του Rakish Bingham η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Δεύτερο δοκάρι στο 43’ για τη Hamilton, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ali Crawford, με την ατυχία των Accies να υπογραμμίζεται στο 73’ με τον τρόπο που βρέθηκαν ξανά πίσω στο σκορ. Το σουτ του Jim O'Brien έστειλε τη μπάλα να βρει το δοκάρι και μετά τον keeper Remi Matthews για να καταλήξει στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα η Hamilton βρήκε το κουράγιο να ισοφαρίσει με τον David Templeton, όμως δεν ήταν η βραδιά της και στο 91’ ο Jonathan Franks έκανε το 3-2 για τους Staggies. Σκληρό για τη Hamilton που δεν μπορεί πια να τερματίσει πιο πάνω από την 11η θέση (και προτελευταία θέση), στην καλύτερη περίπτωση θα δώσει play-off παραμονής. Αν μάλιστα νικήσει αύριο η Inverness στο Dundee θα την πλησιάσει στον πόντο και την τελευταία αγωνιστική θα κινδυνέψει με απευθείας υποβιβασμό. Η Ross County έφτασε τα 7 ματς χωρίς ήττα κι ανέβηκε στην 7η θέση.

ROSS COUNTY: Fox, Naismith, Tumility, Fraser, van der Weg, Gardyne (Woods 30, O'Brien 45) , Chow, Routis, Franks, Boyce, Schalk (Curran 53). 
HAMILTON: Matthews, Σκόνδρας, McMann, Longridge (Templeton 66), Gogic, Imrie, Donati, Crawford, Bingham (Tierney 70), Docherty (Redmond 82), MacKinnon. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.