Προβάδισμα Brechin, 1-0 την Alloa

Η Brechin επικράτησε 1-0 της Alloa στο Glebe Park και πήρε προβάδισμα για μια θέση στην Championship την επόμενη σεζόν.
Ο τεχνικός της Alloa, Jim Goodwin, είχε μία αλλαγή στην ομάδα που νίκησε 1-0 τους Airdrieonians, ξεκινώντας τον μέσο Steven Hetherington στη θέση του επιθετικού Greig Spence, σε μια πιο προσεκτική προσέγγιση. Ο Darren Dods της Brechin δεν πείραξε την ενδεκάδα που ξεκίνησε στην επική πρόκριση επί της Raith Rovers κι είδε την ομάδα του να χάνει τις δύο σημαντικές ευκαιρίες του πρώτου μέρους με βολίδα του Finn Graham που δε βρήκε στόχο κι ένα σουτ του Ross Caldwell, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο keeper της Alloa, Neil Parry.
Οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 56’ με γκολ του 20χρονου αμυντικού Elliot Ford, το πρώτο του με την ομάδα του Angus. Ήταν το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση, με τη ρεβάνς στην έδρα της Alloa το Σάββατο. Το εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει, νίκη με ένα γκολ διαφορά, με οποιοδήποτε σκορ, για την Alloa θα οδηγήσει την αναμέτρηση στην παράταση.
BRECHIN CITY: Graeme Smith, Lynas, Fusco, McLean, Dyer, Watt, Graham, Dale, Ford, Andrew Jackson, Caldwell (Love 90).
ALLOA ATHLETIC: Parry, Taggart, Graham, McKeown, Waters, Cawley (Spence 64), Kirkpatrick, Hetherington (McCluskey 64), Robertson, Flannigan (Martin 81), Mackin.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.