Συνέχεια στην κόντρα Caixinha-McInnes

H Αberdeen νίκησε μετά από 41 χρόνια στο Ibrox χθες, με την κόντρα του τεχνικού της Derek McInnes με τον ομόλογο του στους Rangers, Pedro Caixinha, να συνεχίζεται. Ο τεχνικός των Gers δήλωσε ότι ο McInnes δεν τον σεβάστηκε με τους δύο άντρες να ανταλλάσουν λόγια μετά το σφύριγμα της λήξης.
«Απλά όταν χαιρετηθήκαμε τον ρώτησα γιατί στο προηγούμενο ματς με φώναξε στο γραφείο του και δεν εμφανίστηκε ποτέ» δήλωσε ο Caixinha αναφερόμενος στη νίκη των Rangers με 3-0 στο Pittodrie τον περασμένο μήνα, τονίζοντας: «Του είπα λοιπόν ότι δεν είναι ευπρόσδεκτος στο δικό μου γραφείο, δεν με σεβάστηκε τότε. Έχω έρθει εδώ να κάνει μια δουλειά. Ξέρω ότι ίσως είμαι ο μόνος αλλοδαπός προπονητής, αλλά έχω ήδη αυτή την εμπειρία όταν ήμουν στο Μεξικό, οπότε το έχω συνηθίσει.»
Η αντίδραση του McInnes ήταν άμεση με τον τεχνικό της Aberdeen να δηλώνει χαρακτηριστικά: «Kάνει λάθος, δεν έχω φερθεί ποτέ έτσι σε άλλον προπονητή κι ούτε πρόκειται να το κάνω, εκτελούσα τις υποχρεώσεις μου στα media μετά το ματς, κάθε προπονητής είναι ευπρόσδεκτος στο γραφείο μου, αν πίστευε το αντίθετο έπρεπε να μου το έλεγε νωρίτερα, ποτέ δεν θα σνόμπαρα άλλον προπονητή.»
Η κόντρα πάντως φαίνεται να έχει και συνέχεια, με τον McInnes να σημειώνει: «Διαφωνώ με τους περισσότερους προπονητές, υπήρχε όμως κάτι παραπάνω αυτή τη φορά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.