Dundee Utd-Greenock Morton (preview)

Η Dundee Utd νίκησε 2-1 την Τρίτη μέσα στο Cappielow κι έχει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά των play-off ανόδου. Οι Tangerines του Ray ΜcKinnon γύρισαν το ματς με εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος κι έρχονται από 7 ματς χωρίς ήττα. Μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα έχουν στο Tannadice κι αυτή από την πρωταθλήτρια της Championship, Hibernian.
H Μοrton έφτασε τα 10 ματς χωρίς νίκη (το μεγαλύτερο αρνητικό σερί της τα τελευταία 17 χρόνια), με τον τεχνικό της, Jim Duffy, να επιμένει ότι η ομάδα του είναι ακόμα μέσα στην υπόθεση πρόκριση.
Έχει περιορισμένες επιθετικές επιλογές όμως, τους Shankland, Oliver και Oyenuga που έχουν σημειώσει 15 γκολ κι οι τρεις μαζί. Το εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει, αρκεί μια νίκη με ένα γκολ διαφορά για τη Morton για να στείλει το ματς στην παράταση, κάτι που φαντάζει δύσκολο. Η Dundee Utd, πέρα από τη νίκη της στο Cappielow με 2-1 την Τρίτη, είχε κερδίσει με το ίδιο σκορ στο Tannadice το Σεπτέμβριο, ενώ έχασε στο Greenock με 2-1 για το League Cup το Σεπτέμβρη, με τα υπόλοιπα τρία ματς μεταξύ τους φέτος να έχνουν λήξει ισόπαλα. 0-0 το Νοέμβριο και 1-1 το Μάρτιο με τη Morton γηπεδούχο και 1-1 το Φεβραουάριο στο Tannadice, στον οποίο θα αναμετρηθούν και απόψε για τελευταία φορά τη σεζόν που διανύουμε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.