Dundee Utd-Hamilton (preview)

Πρώτο ματς του διπλού τελικού των play-off που θα κρίνει ποια ομάδα θα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία την επόμενη σεζόν, η ρεβάνς την Κυριακή στην έδρα της Hamilton.
Η Dundee United στοχεύει στην άμεση επιστροφή της στην Premiership, μετά από ένα χρόνο απουσίας, τερμάτισε 3η στην Championship και απέκλεισε στα play-off τις Greenock Morton  (2-1 και 3-0) και Falkirk (2-2 και 2-1).
H ομάδα του Ray McKinnonμ μετρά 10 ματς χωρίς ήττα και 8 ματς χωρίς ήττα στην έδρα της. Αμφίβολος ο Stewart Murdoch ια τους γηπεδούχους, πιθανότατα να αγωνισθεί στη ρεβάνς της Κυριακής αν δεν παίξει απόψε. O goalkeeper Cammy Bell είναι έτοιμος όπως και οι Willo Flood και Simon Murray, εκτός μάχης ο Lewis Toshney για τους Tangerines.
H Ηamilton του Martin Canning νίκησε 4-0 τη Dundee την τελευταία αγωνιστική, εξασφαλίζοντας την προτελευταία θέση και θα διεκδικήσει τώρα την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία στoν διπλό τελικό των paly-off.
Mεγάλο πλήγμα στην άμυνα η απουσία του αρχηγού της, Mikey Devlin, που είναι τραυματίας, ενώ θα λείψει λόγω τιμωρίας και από τη ρεβάνς της Κυριακής. Ο Γιώργος Σαρρής είναι αμφίβολος, αναμένεται πάντως να ξεπεράσει τα πρόβλημα του στην πλάτη και να επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας. Οι Accies είναι αήττητοι στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους με τη Dundee United ενώ πέρυσι νίκησαν και στις δύο επισκέψεις τους στο Tannadice.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.