Ζωντανή η Inverness, 2-1 τη Hamilton

H Ιnverness επικράτησε 2-1 τη Hamilton και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής, μειώνοντας στους 4 βαθμούς τη διαφορά που την χωρίζει από τους προτελευταίους Accies.
Ο Richie Foran έκανε πέντε αλλαγές στην ομάδα της Caley Thistle που είχε συντριβεί με 4-0 από τη Ross County, με τους αμυντικούς Gary Warren και Ross Draper να παίρνουν τη θέση των Kevin McNaughton και Jamie McCart, τον Brad McKay να ξεκινά στα χαφ αντί του Iain Vigurs που έμεινε εκτός αποστολής, τον Henri Anier να ξεκινά αντί του Billy King και τον Billy Mckay να παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Liam Polworth.Δύο αλλαγές είχε η Hamilton στην ενδεκάδα που έχασε 2-0 από την Kilmarnock με τον Γάννη Σκάνδρα να παίρνει τη θέση του Blair Adams και τον Darian MacKinnon που εξέτισε την ποινή του να ξεκινά αντί του Ali Crawford.Αποφασισμένοι οι γηπεδούχοι πίεσαν από την αρχή κι άνοιξαν το σκορ με βολίδα του Brad McKay στο 10’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Greg Tansey.
Η Caley Thistle κυριάρχησε στο πρώτο μέρος και κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ross Draper από τον Massimo Donati. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Greg Tansey στο 36’ διπλασιάζοντας τα τέρματα των Highlanders. Ένα πέναλτι έπρεπε να πάρει και η Hamilton στο δεύτερο μέρος, όταν ο Ali Crawford ανατράπηκε από τον goalkeeper Ryan Esson, αλλά ο διαιτητής Andrew Dallas δεν το καταλόγισε. Σαφώς βελτιωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο οι Accies κατάφεραν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με τον Danny Redmond. Στους 4 βαθμούς πια η διαφορά των δύο ομάδων, με τη Motherwell να είναι πίσω από τη Hamilton στη διαφορά τερμάτων αλλά να έχει κι ένα ματς στο χέρι, αυτό που θα δώσει σε λίγο κόντρα στη Ross County. Μόλις η δεύτερη νίκη στα 24 τελευταία ματς για την Inverness που παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής.
INVERNESS CT: Esson, Raven, Warren, Draper, Billy McKay (McNaughton 90+1), Mulraney (King 90+2), Tansey, Fisher (Boden 68), Laing, Brad McKay, Anier.
HAMILTON: Matthews, McMann, Devlin, Σκόνδρας, Imrie, Donati (Crawford 45), Docherty (Brophy 82), MacKinnon, D'Acol, Bingham (Redmond 45).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.